Accensys Software:
dé softwareoplossing voor het mkb

U wilt dat uw bedrijfssoftware de processen ondersteunt en niet bepaalt hoe u moet werken. Accensys Software is gebaseerd op best practices in diverse sectoren en ontwikkeld met de (administratieve) uitdagingen van het mkb in het achterhoofd. Het resultaat? CRM-, workflow- en correspondentiefunctionaliteit in één geïntegreerd, maar vooral gemakkelijk te gebruiken, systeem. Projectgestuurde organisaties, financieel dienstverleners, bouwbedrijven en organisaties uit nog veel meer sectoren plukken er de vruchten van.

Binnen een dag geïmplementeerd

Accensys Software is ontwikkeld in eigen beheer en is eenvoudig te implementeren. Sterker nog: binnen een dag profiteert u van automatisering en ondersteuning van uiteenlopende bedrijfsprocessen. En dit voor een vast bedrag per maand voor licentie en hosting. Heeft u specifieke processen of wensen? Dan maken de programmeurs van Accensys Software Development de software voor u op maat.

Geen investering in hard- of software

Accensys Software is een online oplossing, die u via internet gebruikt. Uw data staat veilig opgeslagen in ons datacenter. Vanzelfsprekend staat onze supportdesk altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Accensys Software is naadloos
te koppelen met onder andere:

  • koppeling met Exact
  • koppeling met Twinfield
  • koppeling met Snelstart
  • koppeling met Microsoft Office
  • koppeling met SeoShop
De mogelijkheden van Accensys Software zijn onbeperkt.
Informeer naar de voordelen voor uw organisatie.